Individuelt tilpassede forløb

Privatundervisning

Små skridt

Trivsel og læring

Gennem min relation til dit barn skaber jeg rum for den tryghed og tillid, der er nødvendig for, at dit barn kan lære de ting, der føles svære. Det hele foregår med faglig og pædagogisk indsigt i dit barns problematik, hvor tålmodighed, tid og forståelse er fast lagervare. 

Undervisningen foregår med små skridt og afstemte udfordringer, så dit barn oplever at udvikle sig fra uge til uge. Som forælder kan du føle dig helt tryg ved, at jeg tager over.

Jeg anbefaler undervisning 1-2 gange om ugen i minimum 10 uger. Undervisningen foregår på et fast aftalt tidspunkt i mine lokaler på Hobrovej i Svenstrup, medmindre andet er aftalt. Undervisningen hos mig kan fortsætte, så længe det giver mening for dig og dit barn.

Et forløb hos mig

Når du vælger et forløb hos mig, kan du være sikker på at:

1

undervisningen er tilrettelagt præcist til dit barn

2

dit barn arbejder i et trygt, rart og struktureret rum

3

dit barn møder varierende opgaver og øvelser

4

dit barn har tid og ro til at koncentrere og fordybe sig

5

dit barn får nærvær og tid til fordybelse

6

dit barn modtager maksimal støtte til sin læring

7

dit barn opnår gåpåmod og en følelse af mestring

8

vejledning og kontakt når du har brug for det

Hvad kan jeg gøre for dig?

Individuelt forløb

Inden opstart afdækker jeg dit barns forudsætninger. Ved hjælp af nogle små forprøver i enten dansk eller matematik tilrettelægger jeg et forløb, hvor jeg udnytter dit barns styrker og læringspotentiale. Gennem hele forløbet holder jeg dig orienteret om dit barns udvikling og tilpasser løbende forløbet til barnet. 

Dit barn får sin egen mappe med opgaver og instruktioner til de forskellige øvelser, samt materialer til diverse aktiviteter. Opgaverne er varierende og rummer både strategier, spil og bevægelse. For at støtte op om undervisningen, vil der være træningsøvelser, der skal laves derhjemme fra gang til gang.

Ved forløbets afslutning tilbydes du en evalueringssamtale og får vejledning i, hvordan du fremover støtter op om dit barns udvikling.

Individuelt forløb

750,- pr time

Priser

Betaling og vilkår

Inden opstart modtager du en faktura lydende på det aftalte antal timer, som betales inden forløbet starter. Beløbet kan efter aftale opdeles i rater.

Alle afbud meldes senest 24 timer før dit barns tid. Sygdom dog senest kl 9 samme dag. Ved for sent afbud faktureres timen. Stabilt fremmøde er nødvendigt for dit barns maksimale udbytte. Afbudsvilkårene er desuden grundlaget for virksomhedens levedygtighed.

Jeg opretter gerne et lille hold og laver et tilbud, hvis I er en gruppe forældre, som ønsker fælles undervisning til jeres børn.