Nærvær og tryghed

Jannie Gamst

Mere end bare undervisning...

Lærer med hjertet

Min lille virksomhed er spiret frem gennem mit ønske om at kunne hjælpe børn, der af den ene eller anden årsag, er udfordret i skolens faglige fællesskaber. 

Mine erfaringer viser, at den bedste måde at skabe læring og trivsel er ved at bygge et solidt fundament med grundlæggende faglige elementer og læringsstrategier og tage små daglige skridt på vejen. Den opgave har jeg, som privatunderviser, mulighed for at løse.

Derfor tilbyder jeg børn et frirum til at udvikle færdigheder parallelt med skolens liv, hvor glæden stiger, fordi undervisningen rammer barnet præcist og gives med vedholdenhed, kontinuitet og forståelse for hele barnet. 

Mit værdigrundlag

Udgangspunktet i mit arbejde

Jeg tror på, at alle børn gør det bedste de kan – og det de tror, vi forventer af dem.

Uddannelse og erfaring

Kvalificeret lærer og vejleder

Jeg er uddannet lærer i dansk, matematik og specialpædagogik og har desuden en diplomuddannelse i matematik, en læsevejlederuddannelse samt et kursus i alkalær. Min uddannelse og erfaring har givet mig solid viden om undervisningens effekt på børns læring, og jeg følger den nyeste forskning, så jeg altid kan være så velkvalificeret som muligt til at hjælpe dig og dit barn.

Gennem mine godt 15 år som lærer i grundskolen har jeg haft rig mulighed for at afprøve metoder, materialer, spil og bevægelsesaktiviteter og samle en masse erfaring med, hvad der virker, når børn har svært ved at lære. Desuden har jeg solid erfaring med test og prøver, der kan være med til at afdække dit barns styrker og udfordringer og hjælpe mig med at tilrettelægge en undervisning, der passer til lige netop dit barn. 

Jeg brænder for at undervise – for at møde dit barn der, hvor det er, og hjælpe med at udvikle nye færdigheder, strategier og tankemønstre, der får motivationen og selvtilliden til at vokse.

Mig som mor

Kreativt familiemenneske

Når jeg har fri, sætter jeg pris på at læse, lave mad og kreative sysler – eller gåture i naturen. Ellers er jeg et udpræget familiemenneske, der holder meget af at tilbringe tid sammen med mine fem børn.  Sammen holder vi af at se en god film, tage på udflugter eller ud at spise – og så kan vi godt lide at spille brætspil eller samle puslespil. Med drengene er fodbold i højsædet, mens den mere står på tøsehygge med datteren.

Som forælder har jeg på egen krop mærket, hvordan det føles at have et barn, der ikke trives i skolen. Den magtesløshed, man som forælder, sidder med når man ikke kan hjælpe sit eget barn, er nærmest ubærlig. Dette er en af grundene til, at jeg har valgt vejen som privatunderviser, og på den måde gøre det bedste jeg kan for at hjælpe dit barn.